FÖRFATTARE

Karolina Ekman

Karolina Ekman

Författare Karolina Ekman

 

 

Biographical note:

 

Jag har älskat ord, text, språk och att uttrycka mig i tal och skrift sen barnsben.

Min första skrivmaskin fick jag i tioårsåldern (på den tiden fanns inte datorer som ett vanligt redskap i de flesta ungdomars rum).

Sen år 2000 har jag frilansat med artiklar i alla möjliga tänkbara tidningar världen över. Jag har också arbetat som chefredaktör för ett av Sveriges två skidmagasin, Brant.

 

Eftersom jag bott flera år utomlands, i huvudsak i engelsktalande delen av Kanada, har jag inget emot att skriva på engelska, även om mitt modersmål naturligtvis är svenska. Därav att Modig nog att känna skrevs på engelska.

 

Utöver skrivandet så är jag legitimerad sjukgymnast. I drygt tio år arbetade jag inom skidindustrin, som pistör, skidlärare och cat-ski-guide.

I sju år tävlade jag i extremeskidåkning och under hela mitt vuxna liv har segling, framförallt havskappsegling, intresserat mig, liksom naturen i stort och en mängd övriga sporter.

Jag har dessvärre bevittnat en otrolig massa neglekt med naturen generellt, och speciellt inom offpistskidåkning. Fler än en gång har konsekvenserna varit dödliga. Många gångerförefaller det mig som om stress, eller att inte helt riktigt befinna sig i synk med naturen och i harmoni med sig själv, är huvudorsakerna till denna neglekt. Media kan vara en stor anledning till detta och en stark påverkande faktor i största allmänhet.

Därför önskar jag med min bok, Modig nog att känna, framföra budskapet att livet är skört. Och underbart. Eftersom det är viktigt för mig med humor har jag valt att visa på mina egna fadäser som hur man inte ska göra, och om det redan är gjort, att man definitivt inte är ensam.. Slutligen och kanske viktigast av allt, tror jag min bok kommer väcka känslor, både sorgesamma och lyckliga.

 

Trivsam läsning,

MVH

Karolina Ekman

 

 

 

Boksignering

Mindfulness på Pure Freeride Camp i Abisko.

Prisvärt och miljömedvetet Toppturs-event, 13-17 april, i Sverige och Norges vackraste fjälllandskap. Skidåkning i total medveten närvaro.

Anmäl dig nu, platserna tar fort slut.

För mer info klicka här, eller kontakta mig för personlig inbjudan. Välkommen!

Skoinlägg

 

Ring: 0734-005533 eller

karro.ekman@gmail.com

 

 

 

Författare/author:

Karolina Ekman

 

+ buy

 

Leg. Sjukgymnast/Physiotherapist:

Karolina Ekman

 

+ Buy

 

Certifierad Mindfulness Instruktör: Karolina Ekman

 

+ Buy

 

 

Curabitur gravida laoreet risus neque sed

 

+ Buy

 

 

Etiam vel urna elit a vulputate est

 

+ Buy