Workshops

Karolina Ekman

Online-kurs i Mindfulness

 

Ta en instruktörs-stöttad kurs online i Mindfulness och finn ut vad det handlar om.

 

För mer information:

ring: 0734-005533 eller maila

karro.ekman@gmail.com.

 

 

Ring: 0734-005533 eller

karro.ekman@gmail.com

 

 

Prestera bättre och lev lyckligare med Mindfulness

 

Forskning visar entydiga resultat på att träning i Mindfulness ger ökad livskvalitet och lycka, samt förbättrad förmåga att hantera vardagens svårigheter, bidrar till ökat fokus, produktivitet och lönsamhet, minskad upplevelse av stress och effektivare immunförsvar. Nyfiken på hur det går till? Investera i din hälsa genom att gå en workshop i Mindfulness så får du veta.

 

Karolina Ekman, Mindfulnesscenter-certifierad instruktör och leg. Sjukgymnast, blandar de senaste forskningsresultaten, stressfysiologi och mer djupgående information om Mindfulness med övningar och mer praktisk information om tillämpning av Mindfulness i en tre timmars workshop som du kommer önska att du gått för länge sedan.

 

”Mindfulness är ett så tacksamt område, samtidigt ett så självklart redskap för oss. Och tur är väl det med tanke på hur vårt samhälle ser ut idag och att tidspressen, kraven samt den stress de flesta av oss möter i vår vardag bara verkar öka”, säger Karolina med ödmjukhet inför det område hon valt att specialisera sig inom.

 

I workshopen lärs ett flertal Mindfulness-övningar ut, liksom många tekniker kring förhållningssätt till såväl vardagens- som extraordinära prövningar. Givande diskussioner och aktivt deltagande är en självklar del, vilket på ett naturligt och befästande sätt bidrar till att generera självinsikter och nya synvinklar.

 

Vi erbjuder både öppna workshops för privatpersoner samt workshops för företag.

Kika vidare på www.mindfulness-goteborg.se eller kontakta Karolina för mer information: karro.ekman@gmail.com

 

 

 

 

 

Författare/author:

Karolina Ekman

 

 

Leg. Sjukgymnast/Physiotherapist:

Karolina Ekman

 

 

Certifierad Mindfulness Instruktör: Karolina Ekman

 

 

 

HLR-instruktör, certifierad av Svenska HLR-rådet:

Karolina Ekman