Konflikthantering

Karolina Ekman

WORKSHOP I KONFLIKTHANTERING OCH SVÅRA SAMTAL

 

Ge ditt företag, den du bryr dig om, eller den du stött dig emot, en ärlig chans att dra lärdom av

eventuella meningsskiljnader och misstag för att växa och utvecklas tillsammans trots dispyter och argumentationer. Genom en workshop i konfliktshantering och hur man för svåra samtal får ditt team möjlighet att dra nytta av samtliga parters styrkor och utvecklas mot gemensam seger istället för att gå skilda vägar...

 

Workshopen skräddarsys naturligtvis utifrån era specifika önskemål.

Tiden är halvdag eller heldag.

 

Kommunikation är grundstenen i alla samarbeten. Inom alla företag krävs kommunikation för att lyckas, liksom inom alla idrotter, familjer, relationer och samarbeten i stort.

 

Alla har vi någon gång behövt föra ett mindre angenämt samtal. Det kan vara med en partner, familjemedlem, nära vän eller kollega, chef, anställd, där man känt att saker och ting inte fungerat som man önskat och därmed tvingats påtala det på ett eller annat sätt för personen.

Inom företagsvärlden förekommer "svåra samtal" och konfliktshantering relativt frekvent och leder till förändringar, både till det bättre, men också till det sämre, beroende på hur samtalet avlöper. Likaså i privatlivet.

 

Det finns ett antal enkla tips och tekniker att ta till hands inför ett möte som potentiellt innebär ett samtal av den svårare eller mer komplicerade sorten. Visst kan man läsa på om dessa tekniker på internet, men vad gör du när exempelvis motparten inte agerar så som" textboken" förevisat?

 

Karolina är utbildad i "managing conflict" i Calgary, Kanada, och har sedan dess vidareutbildat sig i hur man för svåra samtal även i Sverige.

Karolina är även leg. sjukgymnast med specialisering inom Biomekanik, skadeförebyggande och prestationshöjande träning, mental träning samt manuell medicin. Karolina har dessutom en sju år lyckad tävlingskarriär inom extremskidåkning bakom sig.

 

Kombinations-workshop

Utnyttja det bästa av två världar: tekniker i konfliktshantering och hur man för svåra samtal och mindfulness för ökad medmänsklighet och frodas i hur effektiva båda dessa instrument är.

 

Kontakta Karolina Ekman. Tel: 0734-005533, e-post: karro.ekman@gmail.com, för ytterligare information samt priser.

Pris efter offert.

 

Vi erbjuder både öppna workshops för privatpersoner samt workshops för företag.

Kika vidare på www.mindfulness-goteborg.se eller kontakta Karolina för mer information: karro.ekman@gmail.com

 

 

 

Ring: 0734-005533 eller

karro.ekman@gmail.com

 

 

Online-kurs i Mindfulness

 

Ta en instruktörs-stöttad kurs online i Mindfulness och finn ut vad det handlar om.

 

För mer information:

ring: 0734-005533 eller maila

karro.ekman@gmail.com.

 

 

 

 

Författare/author:

Karolina Ekman

 

 

Leg. Sjukgymnast/Physiotherapist:

Karolina Ekman

 

 

Certifierad Mindfulness Instruktör: Karolina Ekman

 

 

 

HLR-instruktör, certifierad av Svenska HLR-rådet:

Karolina Ekman