WORKSHOP-Företag

Karolina Ekman

Photo by: Henry Georgi

Online-kurs i Mindfulness

 

Ta en instruktörs-stöttad kurs online i Mindfulness och finn ut vad det handlar om.

 

För mer information:

ring: 0734-005533 eller maila

karro.ekman@gmail.com.

 

 

Ring: 0734-005533 eller

karro.ekman@gmail.com

 

 

Workshop i Mindfulness

 

Ge ditt företag en ärlig chans att växa stabilt och effektivt genom en workshop i Mindfulness. Workshopen skräddarsys naturligtvis utifrån era specifika önskemål.

Tiden är halvdag eller heldag.

 

Workshop i enlighet med Mindfulness Centers forskningsgrundade riktlinjer.

Kursledare är Mindfulnesscenter-certifierade instruktören Karolina Ekman.

 

Karolina är även leg. sjukgymnast med specialisering inom Biomekanik, skadeförebyggande och prestationshöjande träning, mental träning samt manuell medicin. Karolina har dessutom en sju år lyckad tävlingskarriär inom extremskidåkning bakom sig. De senaste två åren har Karolina undervisat i Mindfulness för företag och individer. Dels i sitt arbete inom företagshälsovården, dels i egen regi.

Själv har Karolina utövat Mindfulness aktivt i många år. Hon började under sin tävlingskarriär.Under sin långa resa med trauma, allvarlig fysisk sjukdom samt utmattningssyndrom blev Mindfulnessen ett viktigt verktyg i tillfrisknandet. Nu är det ett väl invant förhållningssätt till vardagen och livet i stort.

 

”Mindfulness är ett så tacksamt område, samtidigt ett så självklart redskap för oss. Och tur är väl det med tanke på hur vårt samhälle ser ut idag och att tidspressen, kraven samt den stress de flesta av oss möter i vår vardag bara verkar öka”, säger Karolina med ödmjukhet inför det område hon valt att specialisera sig inom.

 

I workshopen lärs ett flertal Mindfulness-övningar ut, liksom många tekniker i förhållningssätt till såväl vardagens- som extraordinära prövningar. Givande diskussioner och aktivt deltagande är en självklar del, vilket på ett naturligt och befästande sätt bidrar till att generera självinsikter och nya synvinklar. Givetvis skräddarsyr vi workshopen efter era specifika behov, så att ni ska få ut mesta möjliga av er hel- eller halvdag med Mindfulness.

 

Kontakta Karolina Ekman. Tel: 0734-005533, e-post: karro.ekman@gmail.com, för ytterligare information samt priser.

Pris efter offert.

 

 

 

 

Författare/author:

Karolina Ekman

 

 

Leg. Sjukgymnast/Physiotherapist:

Karolina Ekman

 

 

Certifierad Mindfulness Instruktör: Karolina Ekman

 

 

 

HLR-instruktör, certifierad av Svenska HLR-rådet:

Karolina Ekman