SKOINLÄGG

Karolina Ekman

Karolina Ekman

Skoinlägg för mindre smärta och bättre prestation

 

 

Så många som 70-80% kan ha problem med supination eller pronation. Det innebär en avvikande fotvinkel som kan leda till onormal belastning på muskler, leder och ligament.

Med ett par individanpassade skoinlägg (fotbäddar, inlägg, sulor, fotinlägg; kärt barn har många namn) från Cast Medical, justeras din fotvinkel så att fötterna inte påverkar resten av kroppen negativt.

 

Många patienter som haft svårbehandlad smärtproblematik med ont i ryggen, ont i höften, ont i knät eller i foten, har blivit hjälpta av personligt utformade skoinlägg från Cast Medical.

En annan grupp nöjda användare av Cast Medicals skoinlägg är idrottare. Balans kan i många fall vara avgörande för att få marginalerna på rätt sida. Det gäller till exempel inom golf, skidåkning, och handboll där flera elitidrottare redan upptäck Cast Medicals skoinlägg.

 

Vill du bli av med smärta eller finputsa din idrottsliga prestation? Hör av dig till oss så utför vi en steganalys där resultatet kan användas för ett par personligt anpassade skoinlägg.

 

Jag är leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut sen 2005, specialiserad inom biomekanik samt idrottsprestationshöjande- och skadeförebyggande träning. Jag är även personlig tränare, Mindfulness-instruktör, massör, skidinstruktör, idrottsledare och aktiv idrottsutövare själv. Jag har bl.a. en lyckad sju årig tävlingskarriär inom extremskidåkning med mig, jag spelar ishockey, golf, mm.

Jag kan nu erbjuda era kunder skoinlägg till ett förmånligt pris. För att göra det hela ännu smidigare så kan jag dessutom komma till er och på plats utföra själva undersökningen samt utprovningen/ ta avtrycken. Avtrycken skickas därefter till labbet där skoinläggen tillverkas och sedan skickas direkt till kunden.

Maila mig: karro.ekman@gmail.com för mer info.

 

MINDFULNESS

Just nu erbjuder vi föredrag, workshops och kurser i Mindfulness till förmånliga priser.

karro.ekman@gmail.com

Skoinlägg

 

Ring: 0734-005533 eller

karro.ekman@gmail.com

 

 

 

Författare/author:

Karolina Ekman

 

+ buy

 

Leg. Sjukgymnast/Physiotherapist:

Karolina Ekman

 

+ Buy

 

Certifierad Mindfulness Instruktör: Karolina Ekman

 

+ Buy

 

 

Curabitur gravida laoreet risus neque sed

 

+ Buy

 

 

Etiam vel urna elit a vulputate est

 

+ Buy